Natalie - en av mina största drömmar..

En av mina absolut största drömmar är att vara modell..
Jag tror att efter lite träning framför kameran hade jag älskat det! Jag är ju dock vääldigt blyg, men när jag väl släpper till så tror jag det hade kunnat bli rätt bra bilder..
Ett annat problem är att jag är sjukt kort, 1.63 tror jag, och modeller ska väl vara runt 1.70-1.80? MORR!

Jag funderar verkligen på att gå på någon casting någon gång! Sjukt roligt hade det varit.
Att få jobba i en riktigt studio en dag hade vart sååå kul!
Lite bilder från när min syster fotade för sin skola och hade mig som modell:
Nu vet ni vad som gnager mig i bakhuvudet varje dag.. ;)

Natalie - tråkig dag..

Denna lördag har vart otroligt tråkig faktiskt..
Har vart ute i stallet och börjat fixa, bytte även täcke på nakenfisen för det blåser och är svinkallt = på med vintertäcket igen!
Funderar på att fråga en kompis om jag kan åka till henne ikväll. - blev inget med det.
Ska snart ut i stallet igen och fixa färdigt. :)

Natalie - film på Nathalie och Rocker

Här har vi en av de efterlängtade filmerna jag lovat er!

Bild


Två bilder bara såklart :)


Jessica - praktik

Har haft praktik i tre veckor nu och nu är det sista dagen, lite tråkigt eftersom min häst står här så man kan ha uppsyn hela tiden och göra lite med honom vad man känner för😊


Natalie - i skolan

Jag sitter i skolan och ska kanske upp till stallet här till örby och hjälpa Jessica i stallet :D
Men jag vet inte än för hon har inte hört av sig än.
Jag slutar om 10 minuter.
Om jag inte drar upp till stallet så ska jag ut med min älskling sen!

Sara - Ligger lågt

Jag har inte haft så mycket tid över till mej själv och Vega på nästan hela veckan, känns dumt och elakt. Men skolan slänger läxor över oss och jobben bara rullar in. Jag tackar ju inte nej till ett öre. Utan inkomst ingen häst liksom. Imogon är det skola sen direkt efter jobb precis som idag och på lördag praktik. Men slutar kl 14:00 på lördag så blir nog en sväng till ridhuset och träna slutor och traven.
Trots mitt dåliga samvete till att hon står så tror jag ändå att det är bra, för jag har pressat henne hårt sista tiden och hon behöver smälta allt vi har tränat på och vila upp sej lite grann.
Hon är ju trots allt ingen tonåring min plutt!
Men trots att jag har MASSOR ATT GÖRA! Så kommer det bilder snart på när Jessica red Åkebråk idag. Ni får ett fint och roligt smakprov.
Skadeglädjen är den enda sanna glädjen!



Natalie - HEMMA!

Jag är hemma!
Sprang direkt till stallet, älsklingen var sjukt fin! Men som pappa sa när han ringde, han ser mer ut som en fjording nu ;)
Nu har jag lite smått panik för min mobil är död. Och laddaren ligger på bussen! :(((((((((
Jag dör, seriöst. Jag är inget utan min mobil!
Nu ska jag se sista One Tree Hill avsnittet någonsin, sedan ska jag sova!

Sara - Bildbomb på Jessica

Hejsvejs, lite dålig uppdatering. Men som förlåt så får ni en bildbomb på Jessica och Åke.
Både Fina och Roliga bilder bjuder jag på!
Hoppas att ni gillade att se lite bilder :D
Igår så var vi hos Rocker och grejade, nu när Natalie är iväg. Insåg att vi hade klippt lite snett... heheh men det fixar vi i helgen :D
Kommer KANSKE att lägga in filmer från när vi red, får se :)

jessica- ojoj..

Hejsan! dessa bilderna.. jaa jag har försökt att mobilblogga men dom jäkla bilderna vill inte komma upp på bloggen.. pft! får försöka pånytt igen! somsagt!

Bildbomberna kommer, vi ska bara plocka o plocka ut dom dära bilderna, haha en del ser ju för roliga ut asså!


söt bild på mig och min bebi:D

Sara - Gårdagen

Igår så blev det en långtur på Vega och mamma med Vilma hängde med, vi tränade bara på tempoväxlingar i traven och skänklarna i skritten. Höger skänklen är som vanligt den bra sidan. Då bara att kämpa på med vänster. Vega travar till och med långsammare än Vilma :DD härligt.
Igår så åkte jag, Jessica och Nathalie upp till Rocker och pysslade och klippte honom. Nu är han en riktigt fin nakenfis. Hoppas att Natalie blir glad när hon kommer hem :DD Plus att vi har hittat en sadel som kommer att ligga bra på honom. Hoppas vi iallafall :)
Lite bilder kommer från när jag red Vega i ridhuset :)
Här kommer ett smakprov på min första gång med en systemkamera i handen! Har en bildbomb på Jessica och Åke med det får vänta för nu ska jag jobba :)
Jag tycker faktiskt att jag klarade första gången bra :)

Jessica - sorry

Hej sorry för dålig uppdatering! Har haft fullt upp, praktiserat där min häst står och ja han solade härligt i hagen i fre!:)) men ja jag och Sara tänkte rida i ridhuset och då ska hennes pojkvän ta kort på oss så de blir bildbomb sen ;)
Härliga väder !! 😁


Natalie - semester!

Jag åker på semester med skolan imorgon. Kommer hem Torsdag men vet ej om jag orkar blogga då, så vi hörs till helgen skulle jag tro!
Sara, Jessica och Nathalie kommer nog komma hit och rida Rocker någon dag i veckan, ev. mobilbloggar jag någon dag! :D
Nu ska jag sova!  Godnatt!!

Natalie - härligt väder!

Känns som jag inte är ensam om att uppskatta det underbara vädret vi haft idag!?  SOOL 



Idag red jag ut med Jennifer och Tritill. Rocker var ganska taggad när vi väl sprang, men han är så sjukt härlig för man kan släppa ut honom på lösa tyglar efter världens rejsgalopp.. Vi galopperade där dom hade klippt ner småååå björkar så Rocker tänkte att dom var 1.20 hinder typ.. och minst lika långa. Det var bara att följa med och vara glad att han sprang på! :D
Var nämligen aningen sur på honom i hagen för det tog typ 45 minuter att hämta honom + min syster gick raka vägen fram till honom och han stog blickstilla. Då kände jag lite "Den som kommer nu får ta honom, jag behöver inte ha några pengar bara jag slipper se honom" Men det gick över efter passet! :) Då var han mammas lilla ängel igen! :D

Godnatt!


Sara - Tävling

Tävlar om ett par boots på Lamia, tävlingen avslutas idag. Klicka på bilden för att komma dit :)

Sara - Hard work, work

Igår så fick Vilma sej en omgång i ridhuset, hon blev överlycklig när hon såg att en hel bana stod framme! Med spetsade öron så hoppade vi i 30 minuter, ingen aning om höjden men vi hoppade en kombination på två räcken och en oxer. Vilma brötade på och fattade jätte fina galopper från skritt. Hon kan verkligen om hon vill.
Som tur är så är vi lika hyper vad det gäller att hoppa, och hennes frambensteknik är så snygg! Har kollat på filmer och bilden och insett, wow vilken jävla travare vi har :)
Vega och Muppen fick sej en lite skrittur, Muppen fjantade sej bara lite men var annars väldigt lugn (wow, hur gick det till?!) Jag tränade Vega på lite tempoväxlingar i skritten och traven, hon hajade med en gång och var lugn och stabil. Tränade även mycket på skänklarna, hon flyttar sej så fint för höger skänkel får med rumpan jätte snyggt! Sen så kommer man till vänster... finns det en till sida?! vad ska jag ta mej till... eh backar lite eller springer åt vänster. hahahhaha, hon har inte riktigt förstått det än, men det börjar komma ett par steg. Sen blir hon grinig och ställer sej och kollar bak på mej precis som; Vad är det du vill där uppe kärring?!



Men idag så blev det inget rida alls, gick i skolan till två åkte sen till bosgården och spanade när Jessica fick jobba. Sen gjorde jag och Nathalie iordning Åkebråk så Jessica kunde rida direkt när hon slutade. Åke var super snäll idag :) sen var det bara att börja dra sej mot jobbet, jobbade 17 - 20 :)
Vega när hon inte förstår, BAKÅT ELLER FRAMÅT?! Bestäm dej någon gång tant!

Tänke bara berätta att Vega är jätte duktig på att slå på sej fram och bak högt och lågt. Så dessa skydden använder jag nästan alltid, förutom mina älskade röda. Fast dom är så korta så hon slår oftast på lite högre upp då.

Natalie - Gårdagen

Igår gick jag och Hanna till ridbanan med Rocker, Hanna fick sin andra lektion på honom! Jag tycker det gick jättebra för dom, dock har hon lite svårt för det här med rida  "svårt(lätt)" som jag kallade det när jag var mindre! Haha!
Men hon kämpar, och det vi jobbar mest med är att få honom framåt. Det är inte det lättaste ;)
Idag red jag en sväng på 1h, ungefär. Skrittade dock typ 20-25 minuter i början genom lilla byn jag bor i. Han var svettig när vi kom ut på grusvägen stackarn! Så han spände sig heela vägen.. :(
Iallafall, på grusvägen slappnade han av och vi fick kontakt med varandra lite bättre, han trillade ner i formen och flyttade för skänklen och var allmänt underbar. Fina hästen!
Testade även ställa honom åt höger i högergaloppen, funkade finemang! Var lite svårare i vänstergaloppen, men det gick. skrittade av 15-20 minuter sedan också så det blev inte speciellt mycket spring och fart.. Men han var härligt svettig när vi kom tillbaka så han fick stå med ulltäcket medans jag mockade boxarna.
Lillen fick vila idag. Som sagt sprang Hanna med honom igår och han verkade lite seg, kan tänka mig att han har träningsverk efter allt träning han inte är van vid. Men det är trotsallt han som brukar välja farten (räsergalopp).
Imorgon ska jag longera honom och försöka få honom att skritta några varv också, inte rejsa hela tiden..
Har bild på gårdagens outfit på mobilen men orkar inte lägga över det nu för jag ska lägga mig och sova. I helgen drar jag på semester med skolan så Sara och Jessica (och troligtvis Nathalie?) ska rida Rocker någon dag i veckan :)
Detta blev ett långt och tråkigt inlägg men blev ju inget igår. Så japp, långt idag istället!

GODNATT!

Natalie - uteritt

Nu ska jag sticka ut på en kortare uteritt! Om det inte är mörkt när jag kommer hem ska Lillen longeras. Igår sprang min vän med honom medans jag Powerwalkade (ganska sakta) efter dom! ;)
Nej, ut innan mörkret!
BAAI!

Sara - Dagens

Idag så blev det att longera Vega en stund, hon verkligen älskar det! Blev ett och annat skutt åt sidan och svingande med huvudet. Hon ser nog sej själv som en cooling :)
Vi lasttränade även Vilma i den nya transporten, vi trodde att hon skulle flippa efter 14 år i samma transport. Men skenet bedrar, hon var lugnast av alla och då bär det med andra ord av till hoppträning på bosgården imorgon! Ska bli super kul :)
Vilmas typiska look, förvånad och lycklig :)

Sara - En person som inspirerar mej

Om det finns en blogg som jag verkligen har fastnat för så är det http://vivanolivia.blogg.se/index.html . Hon är en jordnära tjej som verkligen kan konsten att hantera hästar utan stress, utan tvång. Det hade vart stort att vara som henne, jag ser verkligen upp till henne, målet är att kunna hantera hästar som en viss Arthur mammi!

Natalie - Kajsa Hallin

http://www.voiceofmcdonalds.com/voting/KajsaHallin

RÖSTA RÖSTA RÖSTA
Nu behöver vi alla hjälpas åt! Rösta på Kajsa! En tjej här ifrån trakterna som vann hela Voice of McDonalds Sverige, även i Norden vann hon och ska nu till Orlando och spela!
RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Natalie - Meningslös dag

Denna dag i skolan har varit totalt meningslös!
Vi såg en film på förmiddagen, dock missade jag slutet för jag hade NO nationella, Labb!(Kändes skitbra!)
Sedan hade vi idrott som jag inte var med på och efter det slutade vi.
Rolig dag! Verkligen.
Tänkte rida ut nu bara för jag slutade tidigt, men det är så sjuuuuukt kallt så jag orkar inte. Ska dock höra med pappa om han vill köra till löshoppning idag. Eller om vi kan åka till det andra ridhuset, stackarn får bara springa innanför väggar och staket nu för tiden! Måste ändras på. Men det är när vädret tillåter!
NU ska jag sätta mig och plocka ihop bildbomber!
Lilla hoppkanonen!

Sara - Film på Vilma

Idag så longerade jag lilla Vega en stund, hon tyckte att det var suuper roligt och sprang på som ett ånglok. Hon är så jäkla söt :)
Sen så hoppade vi Vilma bara för skojskull hemma på gården. Ni får se på filmen själva om hur det gick :D
Hon är så rolig den minsta av dom alla. Min kära D-Ponny!

Natalie - God Morgon

Hejsan!
Tidigt inlägg det här, men jag ska vara hemma idag, har så grymt ont i magen.. Men jag tänkte plugga och skriva på en inlämmning under dagen ändå. Om jag orkar sedan ska jag nog longera lillemannen en stund. Han tycker det är så skoj! Men samtidigt vill jag inte trötta ut honom genom att longera varje dag, så kanske blir att vi går en runda istället, får se! Han får iallafall följa med bort och hämta posten senare idag.
Somsagt filmade vi en hel del igår, men jag har bara det jag filmade, vilket var när Nathalie red Rocker, så jag ska sätta mig och klippa ihop filmen nu! :)
Ska även fixa 3 bildbomber som kommer upp under dagen!

Natalie - inne, duschad, sova

Kom hem för en stund sedan. Följde nämligen med Sara, Jessica och Nathalie till Åke efter vi vart här. Så himla mysigt där! Åke står på ridskolan jag red på innan. Super kul att få träffa favvo hästen när jag följer med dit.. Hon är verkligen underbar! Nästa gång ska jag klicka en och annan bild på henne så ni får se hur otroligt söt hon är!

Sara och Vilma när vi var i ridhuset! :) Ridhuset ligger där Åke står, det är alltså i ridskolans ridhus :)
Iallafall, nu har jag duschat, och borde plugga sönder.. Men så blev det inte.
Filmade ganska mycket idag, så lägger upp det imorgon elller något.
Nu ska jag sova, godnatt!

Natalie - springa ut

Nu måste jag springa ut för snart kommer Sara och Nathalie!

Natalie - Film!

Jag hittade denna filmen på Sara och Vilma från när vi var i ridhuset!

Natalie - Som sagt

Som både Sara och Nathalie sagt kommer dom hit idag och rider Rocker, Nu har han ju vilat sedan i tisdags så jag vet inte riktigt hur han kommer vara.. Men jag tror inte Nathalie klagar, hon verkar tycka han är jättekul.. Haha!
Man faller ju lätt för hans charm iallafall! :D
Jag har vart iväg hela morgonen/förmiddagen hos farmor och farfar för vi hade fått massa lamm inatt och ett var lite svagt, vi kommer åka ut fler gånger idag med..
Jag tror Sara och Nathalie stannar och longerar lillen med, då ska dom få se fart! Jädrar vad han kan dra på den lilleskiten! :D
Liten power ponny!

Nathalie - Gästblogg

Hejhej, det är då jag som ska rida rocker varje söndag. Idag så ska jag som sagt skritta Vega lite oxå, fast Sara ska leda såklart. Så att det inte blir som sist... heh
Vilma som är på bilden är den som jag lärde mej att rida på, på nytt i sommras. Hon är inte så snäll, men va fan då kan jag ju sittta kvar på de flesta hästarna... kanske.
Jag fick av Sara en del ridlektioner på Bosgården (ridskolan här i närheten) i julklapp där jag utvecklades (med hemska ponnier) Men nu när jag slutade där så fick jag börja rida Natalies häst och det är så roligt!! :D Jag är typ kär... Natalie? Hur mycket vill du ha för honom? Tre klubbor eller En femma ;)
Tack och hej!

Sara - Ridhuset x 2

Igår så åkte vi bara med Vega till ridhuset. Hon funkade så j*vla bra! Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mej till. Hon svarade fint på skänklarna, fattade fina galopper och blev inte stressad :D
Hon kunde till och med trava super långsamt utan att bli en grinig märr. Sjukt roligt!
Hon sökte sej neråt i skritten nästan hela tiden och försökte inte ens att köra upp huvudet i galoppen!!
Någon har bytt ut min superstressade travare till en ängel :)
Hon funkade även när det var tre andra hästar i ridhuset, härligt. Annars så brukar hon vilja jaga dom och äta upp dom alla en efter en. Fast igår så koncentrerade hon sej bara på vad jag ville, grym häst jag har!
en av mina favorit bilder från i vintras, hon ser så lycklig ut :D



Idag så ska jag gå ut och gå med Vega när lilla Nathalie sitter på, Vega älskar verkligen att gå ut och gå :)
Men först så ska vi till ridhuset med mammas lilla mupp och se hur snäll han är idag ;)
Han har vart på riktigt unghäst humör den senaste veckan, spännande med unghästar asså.
En bild på när Jessica hoppade Muppen i höstas, då bjöd han lite mot hindret. Nu så somnar han innan.

Sara - Bästa bloggen

Elin om Sara - Bloggar!:
Åh va kul att du läser våran blogg :'3 
Själv kikar jag in här var och varannan timme och hoppas på att du har skrivit något roligt, haha :D <3


Svar: Det är väl klart att jag läser din blogg Elin :) det är jättekul att följa dej och Py. Hon har blivit sååå fin i hullet nu. Hoppas att jag kan komma till sommaren :) <3

Natalie - Gennes.se

Jag antar att de flesta av er som läser våran blogg har läst gennes.se någon gång? Om inte tycker jag ni borde göra det!

Jag tycker de flesta stora hästbloggar blivit tråkigare och tråkigare, det handlar mindre och mindre om hästarna och mer om deras framtid.. Nej. Hästbloggar ska innehålla mycket häst!

Sofia skriver bra inlägg, roliga inlägg, vettiga inlägg och bjuder på helt underbara bilder!
Tycker verkligen ni borde kika in den bloggen om ni inte gjort det innan! :)

--> http://gennes.se <--


Natalie - Lillen träning

Träningen med Rocker har legat lågt i veckan, han gick lördag, söndag och tisdag.. Sedan har jag inte hunnit rida mer.. Tänkte rida idag, men blev så sjukt depp av vädret så lät bli det, åkte istället in till borås och shoppade med mammi! Fick med mig ganska mycket hem, dock kläder jag ska använda nästa vinter.. Haha!

Nu tänkte jag gå ut och mocka och fixa, om det inte är mörkt när jag är klar longerar jag nog lillen några varv, han pinnar på som in i bängen! Kan filma med mobilen och se om jag kan lägga upp det... Haha! Såå söt är han! :D

Tjao!


jessica - Svar

Anonym om jessica - härliga lördag!:
Jag använde boots på min nording för att han balltrampade fram hela tiden. Med bootsen som skydd blev det inga skador! Sen vet jag att på islänningarna använder man boots med tyngder för att få mer schvung i steget.
Gud så bra, tack för svaret! :) tänkte lägga upp bilder på åkes pappa och mamma:)
Magini heter pappan, en gammal stam, han är dock på gröna ängar nu.
Mamman heter Pinglan och jag tror åke har ärvt mycket utstrålning från henne och humör från magini. han var en ganska mycket humörshäst;p
trevligt :)

jessica - härliga lördag!

Jaha då tänkte jag börja med en fråga till er:)
Vad är boots bra för som sitter runt hoven? och inte under..
Är det en skönhets grej? eller ska det bara vara snyggt? för jag förstår inte riktigt.. jag vet bara om att ifall hästen trampar av sig skon? fast förstår fof inte, det kan den väl göra ändå?
aja snälla svara på det :)
Idag ska jag och sara rida hästar:D Först ska vi åka ner med "muppen" hennes mammas skäck och sen tar vi Vega, samtidigt som sara rider vega ska jag rida åke och träna på möten och högerreglen för åkes skull.. kan bli så förvirrande ibland när folk rider ÖVER ALLT OCH INGENSTANS..
Hände mig en gång när jag red åke och det blev värsta missförståndet, jag mötte en tjej och vi krockade nästan, stackars åke stannar och ställer sig uppp på bakbenen, synd om honom för han e ju bara barnet..
Här kommer en bildbomb på mig och åke ute i paddocken i vintas, både bra och dåliga ;)
Dom här bilderna tog Natalie :)
byeeeee!

Sara - Bloggar!

En blogg som jag följer och verkligen rekomenderar är http://eqou.blogg.se/
Min lilla bebis i sthlm har denna blogg ihop med en tjej som heter Fanny. Värd att följa!

Nathalie - Gästblogg

Nathalie har ingen egen häst och rider på Vilma och Rocker så hon förtjänar en plats i våran blogg. Nathalie rider Rocker varje söndag och Vilma lite från och till.
Hon har även ridit Vega (ej suttit av själv) och bloggens allderless egna ÅKE.


/ Sara

Sara - Hästtransporten!!

NU ÄR DEN HÄR!
Våran nya hästtansport och den gamla är såld, så sjukt underbart så ni vet inte!!
Imorgon ska vi inviga den, undra vad hästarna säger om den nya lukten och utrymmet :D

Var bara tvungen att meddela detta

Sara - Vilodag

Idag så fick Vega vila, hon har gått mycket på sistonde och två dagar kan en gammal dam behöva. Imorgon så ska jag och Jessica med mamma till ridhuset med Muppen och träna på tempoväxlingar och att hoppa lite för skoj skull ;)
Det får mammi och Jessica ta hand om, jag funkar inte så bra med Muppen. Han är lite fel häst för mej.
Vi ska troligen åka ner med Vega oxå och träna lite att gå på rakt spår och kunna trava i LUGNT tempo. Kan vara bra till hans!
Om vi inte ska till ridhuset med Vega så blir det att rida ut med både Vilma och Vega :)

Så imorgon så kör vi!


Vega - Innan hon blev naken

All Vegas hår efteråt

Tada!

Så söt lilltjejen :)

Det är Nathalie som står bredvid, inte hon som äger Rocker... men rider honom ;)

En sista bild på min nakenfis, visst gjorde Lisa ett bra jobb?

Sara - Bilder!

Här kommer bilder från min och Vegas två första Pay and Jump :)
Första hindret :)

Jag hoppade blandat 50 och 60 cm. Ser ut som små skutt för henne :D

väl kammad svans!







De bilder som inte är grumliga är från den allra första gången :D



Jag är så sjukt nöjd med min ''lilla'' bebis, vi har kommit en bra bit påväg från travet till ridning i alla sorter. Bara för att hon är frysmärkt så är hon inte sämre än någon annan häst under utbildning :D

Sara - Planer

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera!
Men här kommer lite krafs iallafall, som sagt är Vega klippt nu hon verkar även älska det. Slippa all jobbig päls.
Jag har tränat mycket ute de senaste dagarna på de övningar som M gav oss, funkar sjukt bra. Äntligen så är hon en lugn häst (oftast).
Allt känns så himla skönt nu när det funkar med lilla Vega, även Vilma är härlig nu.
Har planer på att vara med på blåbärshoppning på lördag med Vilma. Känner att hon behöver vänja sej med folk på läkaren och sånt. Den gamla tanten är fjolligare än vad man tror :)
Jag tog även tag i våran HEMSKA sadelkammare så nu är den som ny! Jag la ner 3 timmar på att skruva, spika, damsuga och damma. Så dutti är jag :D

Natalie - Dålig uppdatering

Idag har uppdateringen legat lågt. Varför Sara och Jessica ej bloggat vet jag inte, men jag har haft fullt upp!

Åkte hem efter skolan, bytte om och gick ut till stallet, hämtade Rocker och fixade honom. Red sedan iväg mot ridbanan, på vägen hämtade jag upp en kompis som skulle hänga med och testa rida! Vi (dom) körde mest skritt övningar eftersom hon red ridlekis som liten, men inte ridit på mååånga år.. Så körde på böja i hörnen, och att få både henne och honom att fatta varandras signaler, det var inte det lättaste! ;)

Över lag tyckte jag båda två gjorde bra ifrån sig! Imorgon förtjänar Rocker vila, eller ev. uteritt, inget mer traggel på banan iallafall. Då tröttnar han.

Iallafall, red hem, bytte om, gick ut och hämtade lillen, joggade tillbaks till min kompis som bytt om hemma hos sig, så powerwalkade/joggade vi en sväng, sedan stannade vi, Hanna och Lillen körde intervallträning medans jag mest tittade på.. Hehe! Sedan joggade vi hemåt igen och kom hem lite över 6. Fixade färdigt stallet, och tog in hästarna, sedan följde jag Hanna hem en bit.

Nu har jag duschat, och suttit vid datorn en stund. Ska stänga ner och stänga av datorn eftersom vi har prov imorgon, måste vara pigg och fräsch!

Just nu mår jag så jävla bra! Går framåt med hästarna, sommaren är påväg och allting blir ljusare och så mycket roligare!

Godnatt!

Natalie - näsan i böckerna!!

Nu sitter jag här igen, med näsan tryckt i böckerna, och en powerpoint som läraren skickat laddar, nu JÄDRAR ska vi råplugga till kl 21, sedan ska jag se ett tvd avsnitt och troligtvis plugga liiite till..
Hehe, jag <3 skolan ellerinte!

Imorgon har jag planerat att rida direkt efter skolan, har äntligen fått tillbaka ridsuget.. Och troligtvis fixar jag stallet efter jag ridit, och sedan blir det nog träning med litenmann. Sedan ska näsan åter ner i böckerna, då om Fysik då vi har nationella på onsdag.. BLÄ!

Tur att jag har världens finaste hästar som ljusar upp mörka plugg-dagar!

Fina älsklingar!

Godnatt!

Natalie - Stallet

Jag tränade lillen ungefär en timma förut, han trampade på bra, och nu ska vi komma igång med hans träning ordentligt så lite mage förvinner på honom, skulle tro att hans steg skulle bli fruktansvärt stort, luftigt och fint, med tanke på att han redan har fantastikst fint steg! (tycker jag iallafall!)

Nu ska jag gå ut och fixa stallet, sedan blir duschen, och PLUGG... Härliga studiedag!


Natalie - Träna med Lillemannen!

Nu ska jag gå ut och longera lillskiten, tränar nog även lite klicker med honom, det är alltid roligt! Hoppas bara han är på humör idag, annars blir det nog inte jäättekul.. ;)
Nej nu ska vi vara possitiva, jag slipper plugga en stund, och hästen från motion! :) Ska köra slut på honom mohahahhahhah!

Natalie - Studiedag, väl behövligt.

Jag har studiedag idag, och det behövs verkligen! Har massor att plugga! SO-prov imorgon, NO-Nationella på onsdag, NO inlämmning som skulle vart inne veckan jag var sjuk, Tyska-prov som vi också gjorde när jag var sjuk.. Somsagt, välbehövligt med stuudiedag!

Nu ska jag ta med mig böckerna ut på altanen, tar med datorn också, musiiik<3
Solen skiner, och hästarna går precis nedanför altanen, kan det bli bättre!?

Troligtvis kommer jag inte uppdatera så jättemycket idag, men kanske något inlägg då och då.. ;) Svårt att låta bli!

Nej, fram med SOskiten!

Jessica - rider

Jag red åke igår, pigg som bara den och var på djävulshumör och trodde han seriöst skulle slänga av mig eftersom han har kommit in i en tråtsperiod nu och fäller massa hår så den killen eller ägaren har det inte lätt med vandra nu;) kan säga att vad man än gör så skiter han i det, hur arg du än blir rör han inte en fena haha och jag har ett jäkla problem nu när vi ska gå förbi hö påsarna, för varje gång snor han åt sig lite, (matvrak)? Fy asså.
Men iaf så höll Sara lektion för mig och han gick sååå bra :D så satte vi upp två sockerbitar , lite busigt eftersom man inte ska hoppa dom bla bla dom växer fof och skit men man märkte hur trött han var på dressyr, vi båda är väl inte så mycket för de antar jag ;)
och efter de slängde jag upp Sara så hon fick pröva sockerbitarna! Tydligen var det WAOW haha men det är min lille kille ;)
Sara och Åke 😁


Natalie - Lillen.

Min syster har fotat lite bilder på Lillemannen när jag longerade här om dagen, bilderna är inte jättesmickrandre kanske, men söt det är han!
Har även gjort en ny kategori "Bilder" där lägger vi ut bildbomber för er som gillar att titta på bara massa bilder :)








Detta var ett smakprov på bilderna från här om dagen när jag lekte lite med Lillen.. Jag tror verkligen han kommer bli jättefin om man får bort halva magen och all päls..! Vi jobbar på! :D

Natalie - Sara och Nathalie!

Sara och Nathalie åkte precis hem efter att ha varit här och motionerat min älskling. Eller tja, det var mest Nathalie som jobbade..
Nathalie ska rida Rocker varje söndag kom vi fram till, när hon ridit honom några gånger kommer dom passa som handen i handsken!
Riktigt fina tillsammans! Nathalie har ändå bara ridit sedan i somras så jag tyckte hon klarade av Rockers envisa jag väldigt bra!

Så fina, Så fina!

Jessica-lite hoppbilder

Här har ni lite hoppbilder som jag tagit från filmen (mobilblogg):)


Jessica - löshoppning

Igår löshoppade jag, Sara och Nathalie (en annan kompis) Åke fan vad bra han hoppa! Han hade väldigt mycket energi det är roligt och se :)) det kommer en film, min pojkvän filmar så han fick inte med bakdelen men han har fin bakbensteknik ;)


Sara - Klippklipp!

Igår så var hovslagaren här och hon snyggade till Vega och Vilmas hovar. Vega slår på sej så otroligt mycket bak så Hovis testade en ny grej att bygga ut hoven på utsidan så att det bromsar upp på insidan. Håller tummarna att det funkar nu!
Vilmas hovar har äntligen blivit bra, det har inte spritt sej mer utan börjar bli mindre (glad tjejj)
Hovslagarens dotter var även med för att hon skulle klippa Vega, hon har svettats så sjukt mycket på sistonde och vi misstänker att hon har svamp så därav beslutet.
Kan meddela att Vega ser ut som en häst igen! Hon är alltid så lik en älg med allt hår (otroligt långhårig) men nu är lillan så fin så :)
Idag så blir det en ridtur med Vega, tänkte klättra lite och få henne att varva ner i traven. Blir nog roligt :D
Sen så ville Nathalie rida på Vilma så det blir nog på åkern så hon får träna på voltarbete.
Sist men inte mins så ska vi till rocker i eftermiddag, det ska bli skojsigt att träffa den lilla prutten igen :D
Nu blir det frukost och gå ut och mocka!
Slänger in en random bild på Elins häst :)
Lilla Vega och Jag :)

Natalie - Lamm

Precis efter jag skrivit att jag tänkte sticka ut och rida ringde farfar och sa att det hade kommit lamm, så jag planerade om och åkte ut dit istället!

Ikväll ska jag nog iväg till en kompis, tar med datorn men vet ej om jag hinner blogga, vi ska köra LOL hela natten troligtvis.. Hehe, förresten har vi studiedag på måndag såååå skönt! Sedan på tisdag har vi SO prov, och på onsdag har vi nationella NO! panik. Jag kan verkligen ingeting!


Iallafall, nu ska jag ner och se om mamma har köpt glass till mig som jag bad henne, sedan ska jag nog ut i stallet och fixa.. :)
- Natalie


Natalie - Ut!

Nu ska jag nog sticka ut och rida en sväng!
Blir inte så långt, men ändå så han får röra på sig! :)

Hörs troligtvis senare!

jessica - min fina!

Jaha, vart ska jag börja, eftersom jag inte skrivit på länge har jag vart i sthlm så ni vet, och sara var barnvakt åt min bebis kille!
han var tydligen på djävuls humör! haha!
men som sagt håller jag på att ladda upp en film på youtube som jag lägger in här sen efter gårdagens pass, han gick så jävla bra, älskade häst! ibland undrar man ifall dom är övermänskliga och ska ta över världen närsomhelst! haha! nu kommer det en random bild från när jag hoppa pay'n jump på saras mammas häst höhö!

Sara - Första privatlektionen!

Igår så red jag och Vega vårat första privatlektion. Det var såå sjukt roligt, jag är jätte stolt över hur långt vi har kommit.
När jag red för M så tränade vi på att rida på rakt spår (vega viiinglar) och hålla stadig ytter och krama inner i hörnerna. Det funkar så himla bra, Vega fattade nästan med en gång vad jag ville och var jätte lyhörd. M förklarade allting så himla bra.
Sen så skulle vi göra halter utan att göra tvärnit, efter ett par gånger så fattade hon det (trots att jag tyckte det var svårt) sedan gjorde vi tempoväxlingar trav --> skritt och tvärt om.
Jag fick även träna på mina egna svårigheter som min sitts, jag har superfobi för stolsitts så drar bak mina skänklar jätte mycket, men M fick mej att förstå att min sitts stör singnalerna till Vega så jag fick dra fram skänklen och då funkade det mycket bättre. Nu har jag verkligen något att tänka på i fortsättningen!
Tack så jätte mycket M för att du vill hjälpa mej, du ska bara veta hur nöjd jag är!

Natalie - Älsklingen 2

Efter jag ridit Rocker i lördags tog jag ut Lillen en snabb stund vi gosade och lekte en hel del! Han tyckte det var jätteskoj!
Jobbade dock inte så jätte mycket då han tog ut all energi i början så han orkade knappt trava i slutet.. Söte!


Knubben<3
Han är min finaste pluttis!

Natalie - Älskling 1

Jag stack ut på en skrittrunda med Rocker innan idag. Mamma och min Faster gick med med hundarna. Mysigt i vårsolen!
Jag jobbade honom ingenting utan försökte bara påverka honom framåt under hela rundan.. :) Red på hacket, det brukar jag göra om vi ändå bara ska skritta och ta det lungt.


Det var otroligt mysigt!

Natalie - rida!

Nu ska jag ge mig ut på en skrittur hade jag tänkt, orkar inte mer än skritt, tror jag inte, kanske lite trav med... Inga krav alls, vi ska bara ut och mysa i solen! :)
Hörs sen!

Natalie - Mat

Hej! Nu ska jag snart springa ner och se om maten är klar, sedan ska jag ut i stallet och äntligen få göra allt på mitt sätt. Precis som jag vill ha det! SKÖNT!

Okej, jag erkänner, det är skönt när andra fixar stallet åt mig, men jag får skuldkänslor, det är trots allt min häst, och mitt stall som ska fixas.. Om jag inte är helt slut tänkte jag gå igenom honom ordentligt med borstarna idag, han fäller något j*vulskt!
Lillen som har mycket mer päls fäller ingenting.

Jag tänkte för ett tag sedan ta kort på svansen före och efter Magic Brush genomgången, så det får bli idag, tror nämligen inte någon borstat svansen i veckan.. Dessutom går Rocker utan täcke (om det inte regnar eller är minus) så han är verkligen en LORTGRIS! Seriöst, har ni sett en skimmel bli brun så är han ändå värre. Han ÄLSKAR lera!

Nej, nu ska jag röra på påkarna!
Imorgon ska här ridas, varesig mamma tillåter eller inte!

Vi hörs senare! :)


Natalie - Svar på kommentar

Fick en kommentar som löd:

Hejsan! Jag måste bara fråga, vad är han för ras? :)


Svar: Självklart! Han är en blandning 75% Arabiskt Fullblod och 25% Fjording.
Dock tycker jag inte man ser speciellt mycket av varje i honom ;)

Natalie - Hemma..

Nu börjar jag bli gryymt uttråkad av att bara sitta hemma hela tiden! Hoppas verkligen jag orkar dra iväg till skolan imorgon!
Stackars Rocker har ju inte blivit riden på över en vecka nu! Det måste jag verkligen försöka ändra på. morr!

Tänkte bjuda på några av mina favorit bilder bara för att det inte bara ska bli text hela tiden!



Jag tror att min skönhet har kapacitet, det gäller bara att plocka fram det!

Sara - Pelhambett

Igår så var jag och Jessica ute och red på Vilma och Vega. Jag hade graman för första gången på läänge och det tredelade bettet. Hon brukar kunna gå bra på det trots att hon är väldigt stark. Men trots gramanen så fanns det ingen direkt broms på henne. Hon var såå lycklig och gick faktiskt riktigt fint. Hon känns 100 gånger större när hon arbetar med ryggen.

Det är kul att det går framåt :)
Jag brukar som sagt rida med ett skarpare bett annars, då har jag ett pelhambett.

Hon går riktigt fint på det och bromsen finns där :) Ett rikigt bra bett som man kan reglera mycket. Ett stort plus för mej!

RSS 2.0