Sara - Hard work, work

Igår så fick Vilma sej en omgång i ridhuset, hon blev överlycklig när hon såg att en hel bana stod framme! Med spetsade öron så hoppade vi i 30 minuter, ingen aning om höjden men vi hoppade en kombination på två räcken och en oxer. Vilma brötade på och fattade jätte fina galopper från skritt. Hon kan verkligen om hon vill.
Som tur är så är vi lika hyper vad det gäller att hoppa, och hennes frambensteknik är så snygg! Har kollat på filmer och bilden och insett, wow vilken jävla travare vi har :)
Vega och Muppen fick sej en lite skrittur, Muppen fjantade sej bara lite men var annars väldigt lugn (wow, hur gick det till?!) Jag tränade Vega på lite tempoväxlingar i skritten och traven, hon hajade med en gång och var lugn och stabil. Tränade även mycket på skänklarna, hon flyttar sej så fint för höger skänkel får med rumpan jätte snyggt! Sen så kommer man till vänster... finns det en till sida?! vad ska jag ta mej till... eh backar lite eller springer åt vänster. hahahhaha, hon har inte riktigt förstått det än, men det börjar komma ett par steg. Sen blir hon grinig och ställer sej och kollar bak på mej precis som; Vad är det du vill där uppe kärring?!



Men idag så blev det inget rida alls, gick i skolan till två åkte sen till bosgården och spanade när Jessica fick jobba. Sen gjorde jag och Nathalie iordning Åkebråk så Jessica kunde rida direkt när hon slutade. Åke var super snäll idag :) sen var det bara att börja dra sej mot jobbet, jobbade 17 - 20 :)
Vega när hon inte förstår, BAKÅT ELLER FRAMÅT?! Bestäm dej någon gång tant!

Tänke bara berätta att Vega är jätte duktig på att slå på sej fram och bak högt och lågt. Så dessa skydden använder jag nästan alltid, förutom mina älskade röda. Fast dom är så korta så hon slår oftast på lite högre upp då.

Kommentarer
Postat av: Läsare

Vart är alla bildbomber ni har lovat? Är lite sugen att se lite mer av vad ni gör :)

2012-03-27 @ 14:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0